• Θα είμαι κι εγώ στην καλοκαιρινή γιορτή!

  Posted on Ιουλίου 10, 2012 by in Νέα

  Καλοκαιρινή γιορτή για μικρούς και μεγάλους Η ΜΚΟ Babyfeat διοργανώνει “Καλοκαιρινή γιορτή για μικρούς και μεγάλους” την Πέμπτη 12 Ιουλίου
  στο cafe Crystal (κεντρική πλατεία της Θήβας) από τις 6:00 το απόγευμα.

  Θα είμαι κι εγώ εκεί! 

  Επικοινώνησε μαζί μου η Εβίτα, μου είπε πόσο της άρεσαν τα πράγματα μου και έτσι θα πάρω τους δρόμους! Δηλαδή σχετικά κοντά είναι αλλά θα είναι μια πολύ όμορφη ευκαιρία να τα πούμε αν είστε στη Θήβα.

  Θα πάρω τα ωραία μου σανδάλια και θα σας δω εκεί.

  Η γιορτή περιλαμβάνει Bazaar με χειροτέχνες και καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, όπου θα βρείτε τσάντες, πέδιλα, κοσμήματα,κούκλες, κορδέλες για τα μαλλιά, χειροποίητα σαπούνια και άλλα πολλά.

  Τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν στη ΜΚΟ Babyfeat για να στηρίξουν τους σκοπούς και τις δράσεις της.

  Θα μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε φωτογραφίες από την έκθεση “Μαμάδες του Κόσμου” της Εβίτας Παρασκευοπούλου και του Νίκου Στεργίου και στις 6:30 θα κάνουμε μία συζήτηση με συντονίστρια την Αλεξάνδρα Σωτηροπούλου Εισηγήτρια της γιόγκα. Εκπαιδευμένη στο σύστημα της Σατυανάντα Γιόγκα και της Αστάνγκα Βινυάσα Γιόγκα, με θέμα “Γιόγκα : μια βουτιά στο παρόν και πως αυτό επιδρά στον σύγχρονο άνθρωπο”.

  Για τους μικρούς μας φίλους: από τις 7:00μμ μέχρι τις 8:00μμ θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά φτιάχνοντας “Καλοκαιρινές ευχές” με κατασκευές από χαρτί και πηλό, ζωγραφική σε πέτρες, κολάζ, βραχιολάκια και άλλα πολλά από το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Τομ και Τζέρυ.

  Στις 8:15 θα ξεκινήσει η παράσταση “Η Τενεκεδούπολη” κουκλοθέατρο με τους Αμπάρτζαλοι.

  Είσοδος ελεύθερη και δωρεάν κεράσματα για τα παιδιά!

  Διοργάνωση: Babyfeat
  Φιλοξενία: Crystal cafe
  Με την υποστήριξη: Εκτυπωτικό κέντρο – copy center, Κέντρο Πληροφοριακής – doubleclick, Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης – Τομ και Τζέρυ, Παιδικές εκδηλώσεις – Οι Αμπάρτζαλοι, Ζαxαροπλαστείο – Pefkaki, Ζαxαροπλαστείο – Perfect, Παντοπωλείο – Συγγενιώτης Αριμήστος
  Συμμετέχουν στο bazaar: MuKuMuKu, En Mykono, Art-in-life- konstantina, I SPY, Foteini, Eleftheria, μαμά Δέσποινα, Eleni