• Στο ΒΗΜΑ και στο ΣΚΑΪ

  Posted on Φεβρουαρίου 8, 2011 by in Νέα

  Female entrepreneurship (VIMA newspaper)

  Είναι μεγάλη η χαρά μου αυτές τις μέρες – λίγο παραπάνω από την κανονική, γιατί είμαι χαρούμενη γενικά.

  Πριν από λίγο καιρό επικοινώνησε μαζί μου η κ. Έλλη Ισμαηλίδου από την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ και μου ζήτησε να μιλήσουμε για τα πραγματάκια που φτιάχνω και για το κατάστημα μου. Ετοίμαζε ένα άρθρο, που εκδόθηκε την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου, για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στο Ίντερνετ (δείτε το εδώ).

  Mama Despoina goes to press

  Ήταν πολύ όμορφο που μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω για τα πράγματα που αγαπάω και για τη διαδικασία της δημιουργίας.

  Στο ίδιο άρθρο εμφανίζονται και η Μαριλού με το fashinating, η Αλίς με το hellenic property, η Βίκη με τοnetwire και η κόρη μου η Σοφία με τη SoMaFusion (που με βοηθάει με το κατάστημα και όλα τα ιντερνετικά τα κόλπα). Αναφέρεται επίσης το Girl Geek Dinners!

  Πολλές ευχαριστίες στη Βίκη που σύστησε τη δουλειά μου στη δημοσιογράφο. Χαίρομαι όταν μπορούμε να βοηθάμε η μία την άλλη.

  Μετά από αυτή την καταπληκτική Κυριακή, επακολούθησε και μια ακόμα καλύτερη Δευτέρα, γιατί είχα την ευκαιρία να μιλήσω στο ΣΚΑΪ με την κ. Βίδου στην εκπομπή της ζωή.gr – Ήταν μια πολύ ευχάριστη κουβέντα και χάρηκα που μπόρεσα να πω πώς δημιουργώ και πόση ηρεμία μου δίνει αυτό που κάνω.

  Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή εδώ – κι εγώ ακούγομαι στο 25 λεπτό.

  Πήρα τηλέφωνα και τις κόρες μου και την οικογένεια μου και γελάγαμε με τα καλά τα νέα.

  Το καλύτερο από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι γνωρίζω νέους ανθρώπους. Και τους έχω καλέσει και όλους στην Αταλάντη! Καλές οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα αλλά πάντα είναι καλύτερα να βρισκόμαστε και να μοιραζόμαστε ένα γλυκό, ένα τσιπουράκι και τα κουτσομπολιά μας.

  Σας ευχαριστώ όλους εδώ στα ιντερνέτια για τα μπράβο και τη χαρά σας!